Torsdag

Snart är första skolveckan efter jullovet avklarad, och jag kan knappt vänta till att nästa ska börja, inte. Har varit lite tufft att komma tillbaka till skolan efter lovet. Läxor redan första veckan och senare dagar än förra terminen. Men så farligt är det ändå inte.

Vi har Bild och Slöjd den här terminen, bild är roligt och så mem det dåliga är att vi inte har någon musik utan att vi har bild istället. Slöjden kan ju vara rolig men nu är det ju så att vi ska sticka.  Virka kan jag men sticka har jag aldrig riktigt förstått mig på. Men försöka ska man väl? Frågan är bara om jag någonsin kommer att lära mig.

Och imorgon kommer Emma till skolan. Hon är äntligen tillbaka i Sverige! :)

Kram<3
/Tilda


:)

Jaha, ännu ett nytt år! Jag hoppas alla har haft en bra jul, själv hade jag det jättemysigt med släkten och fick många julklappar. Bland annat en systemkamera! Nu ska jag bara försöka komma igång med fotograferingen så att jag kan lägga ut några bilder på bloggen. Jag hade egentligen tänkt gå ut och fota nu när det är så vitt och fint ute, men det är för kallt!
Mitt rum ligger på nedervåningen, och där var det jättekallt i natt! Jag sov med en tjock pyjamas, kofta, sockor, tjockt täcke och en filt och frös jättemycke! Det konstiga är att det är flera grade kallare på nedervåningen än på övervåningen. Om det är lika kallt i natt tänker jag sova i gästrummet.
Jaha, hur har ni firat in  det nya året då? Själv var jag hos några kompisar i Gränna och firade.

Aja, Gott nytt år!

//Rebecka <33

2010

Så nu är det år 2010, ett nytt år, själv har jag inga särskilfa förväntningar inför det nya året. Eller det skulle kanske vara att det helt enkelt ska vara lite bättre än förra året, inte för att 2009 har varit dåligt men det kan ju alltid vara lite bättre. och så ska jag blogga mera. Hur tror ni att 2010 kommer att bli?

Vad har alla gjort i jul då? Själv har jag firat tilsammans med släkten och haft det jätte mysigt. Fick jätte många böcker precis som jag ville. Jag har redan läst ut fyra av dem och alla var jätte bra, berättar mer om dem senare.
Så god jul och gott nytt år (i efterskott)!

Ha det bra och vi hörs senare allihopa.


Kram<3
/Tilda


RSS 2.0