Ville bara säga...

GOD JUL!!!

/Rebecka <33

Jul

Jaha, nu är det alltså bara några dagar kvar till julafton. Förut hade man tyckt att det var en jättelång tid, men nu känns det bara stressigt. Jag måste baka, köpa julklappar, städa på rummet... o.s.v. Jag fattar inte hur man ska hinna med allting! Men på något sätt löser det sig alltid. Det är det konstiga med julen. Det spelar ingen roll hur stressigt det har varit innan, på julafton sitter man ändå där och tar det lugnt och har hur roligt som helst.
Hur ska ni fira jul i år då? Ska ni vara hemma eller borta? Själv ska jag vara hemma med släkten.

God jul!

//Rebecka <333

Grinchen <3

Jaaaaa, grinchen visas som vanligt i år igen. I år på kanal 5, lördagen den 19 dec kl. 13.30. Gud vad jag älskar den filmen. Den bästa julfilmen som finns. Alla har väl sett den, eller har ni det? Första gången jag såg filmen tyckte jag att grinchen var ganska läskig. Men ju fler gånger jag såg den så blev han mindre och mindre läskig. Nu är han nästan lite gullig, asså till beteendet. Den gröna håriga delen är inte den bästa. ;) Hur som helst kan jag knappt vänta. Ska ni se den?

Kram<3
/Tilda




Och vinnaren är...




Erik!

Erik Grönwall vann Idol 2009!
Själv tyckte jag att Calle gjorde finallåten bättre men att Erik varit bättre under hela Idol.
Vad tyckte ni?

Kram<3
/Tilda


Nu är det jul här på bloggen också.

Jag tyckte det var dags för bloggen att anta lite julkänsla nu också. Så temat går i Rött och grönt och så snöar det lite grann om man tittar riktigt noga. Vad tycks?

Kram<3
/Tilda


Idol, vem vinner?

Just nu sitter jag på sängen och tittar på idol. Vem tror ni vinner, Erik eller Calle? Jag tror att Erik vinner, fast jag hejade på tove från början. Vad tycker ni om vinnarlåten förresten?






Kram<3
/Tilda


RSS 2.0