Halloween

Vad ska alla göra under halloween? jag ska inte göra nåt särskilt antar jag, hade ju fest förra helgen så det blev ju mitt halloween firande. Jag brukar inte fira halloween så mycket, eller när man var mindre så gick man väl bus eller godis. Fast det var inte riktigt min grej det heller. Jag var ganska blyg när jag var liten. Så om jag över huvudtaget vågade ringa på och be om godis skulle jag aldrig nånsin ha vågat busa om vi inte fick något. För jag trodde ju att personen som öppnade skulle ha 3 huvuden och stora klor som sedan skulle användas till att slita mig och mina kompisar i stycken och sen skulle vi ätas till middag, eller?


Skulle inte tro det.


Kram<3
/Tilda


Fredag... + Bilder från Kreta

Åh jag älskar fredagar! Den bästa dagen som finns. Man kan ta det lugnt och slöa eller festa, oavsett vad man gör så är det helt okej. För fredagar är en sån dag, en dag då man kan göra lite som man vill. Eller nu ska vi inte flippa ur här. Man kan ju inte göra riktigt som man vill. Jag menar lagar och sånt grejs existrerar ju även under fredagarna. Så om man frågra mig så skulle jag inte bestämma mig för att råna en bank bara för att det är fredag. Men ni fattar vad jag menar. Fredagar är ganska bra.

Själv spenderade jag denna fredag med att shoppa, gå igenom min garderob, fixa i rummet och se slutet på idol - jag missade nämligen nästan hela! jag måste vara lite smått förvirrad idag. Vad har alla andra gjort denna underbara fredag?

Jag kom på att jag inte lagt ut bilderna från Kreta än. Så det kommer några nu.


Utsikt från vår balkong <3



Haribo kan man hitta över allt. Men har aldrig sett bokstavsgodiset förut. Aja gott var det i alla fall.



Jag trodde gätter och får såg lika dana ut men det gör de tydligen inte. Denna är en av alla dessa djur vi såg när vi stannade med bilen för att titta på bergen och miljön. Och tro mig de är läskigare än de ser ut. Särskillt om de kommer  i flock. Vad tror ni det är? En bock (Får) eller en get?



Ja, man ska väl ta seden dit man kommer. Så om någon besöker staden ....... (återkommer när jag kommer ihåg namnet), packa ner julsakerna för där firar man i september.



Tittade in mot standkanten under kvällen. När det var mörkt var ljusen verkligen helt magiska.

Vad kan man mer säga. Kreta kommer jag antagligen besöka nån mer gång undet mitt liv, men jag åker inte själv så akta er jag kanske kidnappar nån ;)

Kram<3
/Tilda

Grattis Malin!

Malin fyller år idag! Grattis Malin! <3



Hoppas du får några fina presenter!

Ha en bra födelsedag!

/Rebecka <3

Hehe

Ellen hälsar<3 jag hälsar tillbaka

/Tilda

Fredaaaaaaaag!!!

Jaaaaaa:D äntligen fredag var det första som slog mig då jag vaknadelte senare insåg jag att jag var tvungen att gå i skolan idag också :( Men HÖSTLOVET är nära nu. Det är sista dagen i skolan innan lovet idag. Men nu ska jag ha No, skriver om sjukdomar ;)

Kram<3
/Tilda

Fest!

Imorgon ska jag och Tilda ha fest! Det ska bli sjukt roligt! Idag efter skolan drog vi till affärn och shoppa loss! Eller vi typ fyllde en kundvagn med en massa godis och chips och läsk och glass!
(eller inte riktigt men nästan)

Det ska i alla fall bli jättekul. Imorgon är det ju höstlov också! Vi måste bara gå i skolan i en lång, lång dag...
Sedan är det LOV!

Ha det bra!

Rebecka <3

Vilket roligt inlägg...

Vad hände med att tänka efter innan man pratar?

Vi hade precis fått våra roller, och kille i klassen ska spela pappa i musikalen.

Tilda: Grattis! Du är pappa!
Killen: Haha
(håller sig för magen och slutar inte skratta)
Tilda: vad? (Fattar ingenting)

Efter det tar det några sekunder innan myntet trillar ner och jag äntligen förstår vad jag just sagt. Inte ska man väl tänka efter innan man öppnar munnen ínte.

Tisdag

Okej, det kändes som om det var dags att blogga lite idag. Spenderade hela eftermiddagen med att läsa Anne Franks dagbok. Har en bit kvar men har kommit ganska långt. Ska skriva en bokredovisning till fredag. Det tycker man ju att jag borde hinna men jag kommer inte hinna skriva nåt på fredagen och inte mycket alls på torsdagen så jag måste typ vara klar på onsdag. (I MORGON!)

men nog om alla läxor och tråk. Vi fick våra roller i musikalen igår :) Fick rollen jag sökte så är ganska nöjd. ;)
Annars har det väl inte hänt så mycket. Varken i skolan eller hemma. Men nu ska jag snart se på desperate housewives!

Kram<3
/Tilda


Nytt storrån i Stockholm!


I'm back!

Heeeej!
Jag kom på att jag inte har bloggat på typ ett år nu. Förlåt så hemskt mycket men jag har bara inte orkat. Jag har mest pluggat och sånt hela dagarna.
Men nu ska det bli ändring! Eller, vi får se hur det går, men jag ska försöka att börja blogga igen.
Men jaha, nu vet jag inte vad jag ska skriva...

Ha det bra!

/Rebecka <33

typ samma grej som förra inlägget

okej så hittade trailern klippen kommer ifrån i det andra inlägget så kolla. men jag kunde inte bädda in så det får bli en länk i stället. lite av en spoiler men om man redan läst boken så gör det ju ingenting.

Klicka här!

kram<3
/Tilda

mew moon soundtrack!!!

Idag är jag hemma och är sjuk :( tänkte plugga lite hemma i alla fall dock. Eller jag måste väl, jag kan inte hamna efter. Men jag hade mtv på så märkte jag att de hade med klipp från new moon i en musikvideo, så kollade på youtube och visade sig vara new moons soundtrack :D



Tyckte låten var lite sådär, inte min typ av musik men den passar nog filmen.
ååh längtar till new moon!

Kram<3
/Tilda

skola idag också.

Sitter i skolan nu. Hoppas datorn inte vaknade på fel sida idag igen. Men jaa, man har värkligen inget att göra på rasterna i skolan. Och Rebecka, som la en massa onödig tid på att försöka öveeryga mig att jag skulle sluta dra i håret under mina försök att få flätan som Rebecka och Ellen mot min vilja fått min rufsiga hår till. Fast jag är ju såenvis så givetvis fick jag som jag ville och mitt hår återgick till sitt vanliga sätt.
men nu ska jag vara lite social och umgås med Rebecka.
Juste, hade engelska prov idag. Får se hur det gick. ;)

Kram<3
/Tilda


12/10

juste, bilderna från kreta laddade jag över för ett tag sen men har inte bloggat så mycket senaste tiden så har inte visat dem än. Tänkte göra det idag men min dator har en ovana att göra just tvärsemot vad jag vill, så icke. Inga bilder idag. Datorn tog nämligen typ en minut på sig att logga in på blogg.see och det är inte sidan det e fel på hela internet dampar lite idag för mig. Men vi får se om datorn surat färdigt imorgon. ;)

Kram<3
/Tilda


Måndag.

Sitter i skolan och väntar på att bajs SO:n ska börja. Man undrar vad vi ks agöra nu när vi precis avslutat området om kristendomen (som rebecka så fint påminde mig om då jag efter endast några dagar redan glömt vad vi jobbat med). Men nu måste jag sticka börjar snart

Kram<3
/Tilda

RSS 2.0